Fasadrenovering uppdatering v39

Vi börjar nu närma oss slutet på entreprenaden och det är inte så mycket som
kvarstår. Vi kommer att börja riva tältet på innergården under vecka 40 därför ber vi er som har kvar saker där att under vecka 39 och helgen vecka 39 hämta dessa då vi inte har möjligheten att låsa in dem under rivningen.

Det som kvarstår är panelen runt entréerna samt markarbeten (plantering).
Panelen är beställd och markfirman har fått mandat att plantera när de tycker det är dags.

Tillträde till lägenheter Sickla Allé 21

Tisdag 24/9 kommer vi att behöva tillträde till er lägenhet för
att putsa era balkongglas samt fönster utvändigt.

Vi påbörjar fönsterputsningen ca 07:15. Om ni inte kan vara hemma under dagen så ber vi er sätta låset i serviceläge. Per Kihlström kommer att vara närvarande vid besöken där dörrar står i serviceläge. Frågor kring detta kan tas direkt med Pelle Isaksson (JM) tel. 0703 733 580