Nyhetsbrev Mars

Vi hjälper våra grannar

Under dessa speciella tider med Coronaviruset kan vi ha medlemmar/grannar som ingår i riskgruppen och behöver hjälp t ex med inköp. Styrelsen försöker koordinera grannhjälp. Om du kan hjälpa till vid behov, anmäl dig till styrelsen styrelsen@brfsjostugan.se, Johanna Iivarinen (073-4133272) eller Daniel Dahlin (0760-159624).

Om du är en äldre person i föreningen eller om du av någon annat skäl ingår i riskgruppen, kontakta gärna styrelsen ifall du behöver hjälp bl a med inköp.

Vi måste alla hjälpas åt att minimera smittspridning genom att följa WHO:s och Folkhälsomyndighetens råd, bland annat att tvätta händerna väldigt noga och hosta i armvecket när vi rör oss runt i fastigheten.

Inbrott i garage

Vi har nyligen haft intrång i garaget vilket resulterade i inbrott i en bil och en stulen moped. Vi ber er vara extra vaksamma i och runtomkring garagenedfarten och ring alltid polisen om du ser något suspekt! Lämna inte heller värdefulla saker i bilen om möjligt. Garagesamfälligheten passar på att uppgradera kamerautrustning.

Gillestugan

Vi har under ”vintern” fått hjälp av ambitiösa frivilliga att sammanställa en gillestuga och en snickarbod. Detta i gamla styrelserummet i 57:an och rummet i anslutning till detta. Här kommer du kunna ha ett kalas, träna, studera och göra mindre snickeriarbeten. Du kommer kunna låna det helt gratis till att börja med. Vi kommer att gå ut med ett separat utskick i dagarna som följer med all information du behöver för att nyttja rummet.

Styrelsearbetet

Vi har under föregående och gångna året arbetat med framförallt avslutning av fasadrenoveringen. Utöver detta jobbar vi med:

  • Automatiska dörröppnare samt brytlister på ytterdörr.
  • Vädringsfunktion på fönster i trappuppgång.
  • Återställning av mark, renoveringsarbeten med garagenedfart och ventilationstrumma.
  • Vi har även tittat på möjligheten till att fräscha upp våra soprum.

    NABO, ekonomisk förvaltare

    Nabo är vår ekonomiska förvaltare. Du kan komma i kontakt med dem och hantera dina fakturor/hyresavier på deras hemsida. Du loggar in med personnummer och BankID. Vi ber dig passa på att fylla i dina fullständiga kontaktuppgifter när du är inloggad så är det enkelt för oss komma i kontakt med dig om det skulle uppstå frågor kring avier eller dylikt.
    Du loggar in på https://portal.nabo.se/kundportal/

 

MvH
Styrelsen, BRF Sjöstugan