Viktigt! Fasadarbeten Tisdag 8/11 och Onsdag 9/11

Lagningarna av infästningshålen för byggställningarna efter fasadrenovering lämnade mycket kvar att önska. Idag har vi många gråa och ljusgröna prickar på nästan hela fasaden och det ser inte snyggt ut.

Det har varit speciellt framträdande på stora huset på gårdssidan men går att skönja även på 21:an. JM kommer åtgärda det inom ramen för garantin nu på Tisdag 8/11 och Onsdag 9/11.

Arbetet utförs av SEHED Fasad AB och kommer utföras mha av taklinor och man kommer fira ner sig mellan balkongerna. Man kommer troligtvis behöva tillträde till terasserna från taket så bli inte orolig om du har någon som hänger utanför fönstret eller någon som går på din uteplats under den här perioden.

Arbetet påbörjas med start 07:00.

Vi vill samtidigt bestämt men vänligt passa på att påminna om vikten av att inte ställa möbler eller annat direkt mot fasaden. Det finns en stor risk för mögelpåväxt och sprickbildning vintertid när fukt ligger kvar under längre tid. Åtgärder för detta är kostsamt och resultatet blir inte alltid perfekt. Se gärna över din uteplats redan idag. Vi har även noterat att man har ritat med kritor på fasaden. Det är såklart oacceptabelt så prata gärna med era barn om detta.

Har du frågor eller funderingar så hör du av dig direkt till styrelsen på styrelsen@brfsjostugan.se eller via kontaktformuläret här på hemsidan.

MvH
Styrelsen
BRF Sjöstugan