Angelägen information till våra medlemmar i bostadsrättföreningen Sjöstugan!

Som styrelse i brf Sjöstugan – informerar vi er alla om:

Årsmöte/Stämma torsdagen den 30 maj kl. 18.30 i Dieselverkstaden/Sickla. Kallelse med mer information kommer skickas ut, men vi ber er redan nu att notera datumet. Inför och på stämman har du möjlighet, som medlem, att framföra åsikter och utvecklingsförslag för vår förening. Vid stämman får du även möjlighet att möta och få förenings-information från styrelsen.

Motioner till stämman ska vara styrelsen tillhanda via mail styrelsen@sjostugan.se absolut senast söndagen den 5 maj.

Vårens städdag genomförs, som vanligt tillsammans med vår grannförenings medlemmar i brf Tryckeriet, söndagen den 5 maj, med start kl.10.00. Notera även detta datum. Som vanligt bjuds även på korvgrillning efter genomfört värv😋

Garagestädning fredagen den 17 maj
Den här gången är det oerhört viktigt att det är tomt i garaget då det även kommer målas p-rutor.Brf Sjöstugan har förhandlat med Bauhaus om att få parkera gratis på deras parkering under tiden städning/målning pågår. Anvisade parkeringsplatser är så nära uppfarten till Bauhaus som möjligt.Det du som bilägare behöver göra – för att kunna stå på Bauhaus parkering utan att få böter – är att kontakta Garagesamfälligheten sags@brfsjostugan.se alt. Per Kihlström 070-974 69 33 senast tisdagen den 14 maj och meddela registreringsnummer på din bil. Garagesamfälligheten kommer därefter att informera Bauhaus detta.

MvH
Styrelsen BRF Sjöstugan
styrelsen@brfsjostugan.se