Fasadrenovering uppdatering v9

Fasadarbeten Sickla allè 57 – 65

Städning av putsrester och sockelarbeten påbörjas.
Arbeten runt entréer fortsätter.

Fasadarbeten Sickla allè 21

Rivningsarbeten påbörjas i ordning demontering och intäckning av räcken, fönster och balkongdörrar.

Balkongdörrarna plomberas och fönster täcks med plast var av vi täcker sovrumsfönstren öppningsbara för vädring, vi ber er att inte vädra mellan 07:30 och 15:30 med tanke på säkerheten och damm som uppstår under byggtiden.

Ställningsbyggnationen fortsätter med intäckning och montering tak.

Vi önskar att ni som har inglasningar öppnar och ställer dem i vädringsläge så vi får åtkomst till era balkonger.

Det är nu även dags att plocka bort från balkongerna så saker som ni är rädda om är det bra att ni tar undan själva och det ni lämnar plockar vi ner och lägger vid staketet på baksidan, det gör vi när ställningen är uppe och vi tar det via bygghissen.